Camping Brabant De Achterste Hoef

 

Wij zijn met het hele gezin op vakantie geweest naar Camping Brabant De Achterste Hoef. We hebben de vakantie van ons leven gehad en ik vertel je graag hoe we bij deze leuke camping zijn gekomen en hoe onze vakantie was.

Camping Brabant De Achterste Hoef, onze ideale vakantie!

Camping Brabant De Achterste HoefOnze zoektocht voor een vakantie begon vroeg dit jaar. Zo hadden we genoeg tijd om te kijken naar een geschikte vakantie voor het gehele gezin. Zelf wonen we in Noord-Brabant en zochten dit keer iets in de buurt. We houden ervan om nieuwe plekken in onze eigen omgeving te ontdekken namelijk. Een kennis wees ons toen op Camping Brabant De Achterste Hoef, een leuke camping in Bladel. Dit zou de meest ideale camping zijn wanneer je op zoek bent naar een vakantie voor het gehele gezin. 

Aangezien wij kamperen leuk vinden, maar wel graag luxe willen, hebben we ervoor gekozen om een chalet te huren op de camping. Het huisje was modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo hadden we de beschikking over:

  • Een ouder- en een kinderslaapkamer;
  • Eigen sanitaire voorzieningen;
  • Een ruime woonkamer met een zithoek, flatscreen TV en een eethoek;
  • Een keuken met koelkast, magnetron, Nespresso koffieapparaat en afwasmachine

En verder was er ook airconditioning en gratis WIFI aanwezig. Ook hadden we buitengedeelte met een overkapping met loungeset.

Leuke faciliteitenCamping Brabant De Achterste Hoef

We hebben het erg naar ons zin had. De kinderen konden helemaal los gaan tijdens diverse activiteiten en het zwemmen en wij als ouders hebben heerlijk kunnen ontspannen. Het was een vakantie die leuk was voor iedereen. Er zijn een hoop faciliteiten voor kinderen en volwassenen, waardoor deze camping ideaal is voor het gehele gezin. Zo is er een buiten- en binnenzwembad, diverse sportieve activiteiten en ook is er een kidsclub. Voor iedereen is er wat te beleven dus!