Tenten

Bent u op zoek naar tenten voor een kampeervakantie, trekking of festival? Dan bent u bij Obelink aan het juiste adres. In een showroom van ruim 65.000 m2 vindt u meer dan 200 verschillende modellen. Een geschikte tent voor uw vakantie vindt u zeker bij Obelink.

Verschillende soorten tenten

TentenObelink heeft verschillende soorten tenten in het assortiment. Zo vindt u hier bijvoorbeeld groepstenten, koepeltenten, schuurtenten, tunneltenten, piramidetenten, opblaasbare tenten, bungalowtenten, pop up tenten, festival tenten en familie tenten. Elke tent heeft zijn eigen specificaties en voor- en nadelen. Voor elk doeleinde is dus wel een geschikte tent te vinden. Laat u adviseren door een van de medewerkers in de showroom en ervaar zelf de verschillen. Alle tenten uit het assortiment zijn te bekijken in de showroom. Hier krijgt u een goed beeld van de tent, het formaat en gewicht en de mogelijkheden.

Shop online in de webshop

TentenNiet alleen kunt u terecht in de showroom. Wellicht heeft u al een goed idee van welke tent u graag wilt hebben of woont u te ver weg. In dat geval kunt u ook altijd gebruik maken van de webshop. Het hele assortiment is namelijk ook online te bestellen via de webshop. Hier vindt u alle informatie over de verschillende tenten, samen met duidelijke foto’s. Bij besteding van meer dan € 50,00 wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Naast tenten kunt u zowel online als in de showroom ook terecht voor kampeerartikelen zoals slaapbenodigdheden, kampeermeubilair, kooktoestellen en servies. Ook dit kunt u eenvoudig online bestellen. Betalen gaat veilig via iDEAL, PayPal of CreditCard. Zo heeft u snel en gemakkelijk uw kampeerbenodigdheden in huis.

Goede bereikbaarheid en faciliteiten

Komt u liever naar de showroom? Dan bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Misterweg 179 in Winterswijk. Met een goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, een restaurant en een babyhoek en speelparadijs kunt u met het hele gezin bij ons terecht.