Ontspanning

Ik houd van wellness en met de producten van Bodyfit hoef ik hiervoor de deur niet meer uit. In het verleden boekte ik nog wel eens een wellnestripje. Lekker gebruik maken van sauna’s en zwembaden en dan lekker tot rust komen. In de praktijk wilde je dan zoveel mogelijk uit je verblijf halen en ook nog wat van de omgeving zien waardoor het helemaal niet zo relaxt meer was.

Stel je eigen infraroodcabine samen bij Bodyfit

BodyfitOp vakantie in een Bed & Breakfast waren we erg te spreken over de infraroodsauna. We vroegen ons ook af of zo’n cabine niet ook bij ons thuis geplaatst kon worden. We raakten aan de praat met de eigenaar en zij vertelden dat het een infraroodcabine van Bodyfit was. Eenmaal thuis liet het idee ons niet los en hebben we besloten om ons er verder in te verdiepen. Op de website van Bodyfit zagen we al snel dat er een heleboel mogelijkheden zijn. Je kiest voor de afmetingen en daarna kun je zelf de gewenste opties toevoegen.

Ontspanning in je eigen huis zonder de deur uit te hoeven

InfraroodcabineDe infraroodcabines zijn alleen verkrijgbaar via de webshop. Je kunt ze niet via de showroom bestellen. Op zich prima want dat scheelde ons weer een tripje naar Zeewolde. Inmiddels hebben wij onze eigen infraroodcabine al een tijdje in gebruik en het bevalt nog steeds uitstekend. We gebruiken hem veelvuldig. Ik vind het vooral fijn dat ik er de deur niet meer voor uit hoef. Als ik s avonds moe thuis kom dan vind ik het heerlijk om nog even te ontspannen maar ik zou niet snel naar een sauna gaan. Doordat we nu onze ontspanning gewoon thuis hebben, boeken we geen wellnesstripjes meer maar zoeken we juist wat meer actie en gezelligheid op. Volgende week vertrekken we bijvoorbeeld voor een weekje New York.