Heeft u een kind tussen de 5 tot 16 jaar en wilt u hem/haar een onvergetelijke zomer geven? Meld u dan aan voor zomerkamp in de natuur. Het zomerkamp bevindt zich in een veilige omgeving in het binnen- en buitenland. Dit doen ze al zo’n 28 jaar lang. Dit doen ze met een enthousiast team die er alles aan doen om uw kind een unieke ervaring te geven.

Wat houdt zomerkamp in?

Zomerkamp Nederland heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van zomerkampen en het begeleiden van kinderen. Het team bestaat uit professionele buiten instructeurs, begeleiders van sport, dans toneel en medewerkers met een pedagogische achtergrond. Zo wilt het team persoonlijk aan elk kind een leuke ervaring bieden.

Veiligheid is zeer belangrijk, zeker als je met kinderen op pad bent. Daarom is het zomerkamp aangesloten bij verschillende keurmerken. Dit gaat dan om de veiligheid van activiteiten, natuur en milieu, financiële zekerheid en veilig vervoer.

Zomerkamp biedt verschillende vakanties

Doordat er voor alle leeftijden niet alle spelletjes geschikt zijn, hebben ze leeftijden opgedeeld. Zo kunnen kinderen spelen met leeftijdgenoten. zo hebben ze kindervakanties, jeugdvakanties en jongerenvakanties. Dit zijn dan onderverdeeld in bepaalde leeftijdscategoriën.

Voor meer informatie over de inhoud en de zomerkampen kunt u naar de website gaan van Club Adventure voor een contactformulier of telefonisch contact opnemen op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00. Via de mail mag natuurlijk ook. De medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.