Onstpannen

Wil je een lekkere massage in Utrecht? Iedereen verdient ontspanning en aandacht. Droom lekker weg terwijl de waterjets je lichaam masseren en jij je helemaal kan ontspannen. Ontwaak uitgerust en vitaal en treedt de wereld weer helemaal fris tegemoet. Het is een unieke massage door de hydrojets en dat je je kleren aan kan houden. Bij Zen Zon Zee kun je een heerlijke waterjet massage beleven zonder dat je je kleren ervoor hoeft uit te trekken en je wordt ook niet nat. Er zitten 28 (!) computergestuurde waterjets in en die geven je een full-body massage met een aanpasbare waterdruk, temperatuur en frequentie. In maar 10 minuten verdrijft deze Spa Capsule alle spanning uit je lichaam.

Ontspannen

Massage Utrecht anti-stress

Bezoeken aan een huisarts zijn vaak wat stressvoller wat betreft klachten, zoals hoofdpijn, rug- en nekpijn, lichtgeraaktheid, een hoge bloeddruk en een lichamelijke & geestelijke uitputting. Een droge watermassage heeft een verbluffend effect op de parasympatische zenuwstelsel. Het bestrijdt dus de negatieve reactie van stress in je lichaam. Het is heel goed om je spieren te laten ontspannen en de hartslag, bloedcirculatie en bloeddruk keren weer terug naar een normaal niveau.

Over Zen Zon Zee

rust

De maatschappij wordt sneller en sneller. Mensen nemen minder tijd voor zichzelf en zijn altijd onderweg en bereikbaar online. Ze zijn altijd druk en er is nooit eventjes tijd voor niks. Dit komt door de FOMO. Dit betekent Fear Of Missing Out; bang dat we iets missen als we niet online zijn. De consequentie hiervan is dat mensen steeds meer lijden aan stress en mogelijk een burn-out krijgen. Zen Zon Zee biedt hier een tegentrend voor. Mensen helpen om op zoek te gaan naar ontspanning, bewustwording, welzijn en nog veel meer dingen.

Wil je meer weten over alle dingen die Zen Zon Zee doet? Kijk dan op hun website voor meer informatie!