oldtimer veluwe

Een aantal weken geleden ben ik met mijn vrouw een dagje naar de Veluwe gegaan. We wonen zelf in de stad dus een dagje natuur van tijd tot tijd is belangrijk! Omdat we een beetje van de oude garde zijn hebben we besloten om een oldtimer veluwe te huren bij Dagje Uit Veluwe. Je huurt de auto voor een dag (of meerdere dagen) en gaat lekker de Veluwe verkennen.

Goede service en leuke ideetjes

Toen ik aan de telefoon de old timer reserveerde, heb ik leuke activiteiten doorgekregen. Een van deze activiteiten was het meenemen van een lege picknick mand en die te vullen met producten van de lokale boerenwinkels. Wat een leuk idee! Mijn vrouw is een grote fan van picknicken dus dat was een erg goed idee!

Wat ik zo fijn vond aan het boeken van een oldtimer Veluwe bij Dagje Uit Veluwe is dat de mensen echt met je meedenken. Ik heb naast de vele routes en activiteiten die ze aanbieden ook persoonlijke tips en verhalen gekregen. Ik vind dat erg belangrijk! Door middel van persoonlijke ervaringen kan ik toch net iets beter een keuze maken.