Le Lac Bleu

Deze bestemming in erg geschikt voor mensen met een grootte familie. Hier kan men makkelijk met 8 man verblijven en dit maakt het een ideaal verblijf voor ons. Wij zijn met meerdere en moeten vaak goed zoeken naar een geschikte plek.

Deze villa’s zijn werkelijk super. Ook de positionering van de villa’s is prima. Ze staan aan de rand van een bos naast elkaar. Je hebt genoeg ruimte en voldoende privacy. Het interieur is netjes en schoon. Het zwembad op het park is prima, zeker wanneer je met kleine kinderen bent. Het is zeer overzichtelijk waardoor je ze, als ouder zijnde, goed in de gaten kan houden. Daarnaast is het maken van bommetjes niet toegestaan waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er iemand bovenop je kind springt. Ze hebben ook een jacuzzi waar het prima in vertoeven is.

garden_view-210x115-crop-fff VDS_-_park_4-210x115-crop-fff DLF_huis_2-210x115-crop-fff

De omgeving

Het toerisme is hier nog erg beperkt. Dit is heerlijk want je krijgt echt het gevoel er helemaal tussenuit te zijn. De omgeving is echt heel erg mooi. La Capelle Marival, Rocamadour, Cahors zijn absoluut de moeite van het bezoeken waard. Vooral Rocamadour vonden wij erg indrukwekkend. Zo middeleeuws nog. Het is zo ontzettend anders als thuis.

Het echtpaar wat dit park beheerd zijn echte Fransen. Ze zijn soms wat stug maar welwillend. Ze hebben ons een aantal mooie tips gegeven waardoor wij zeker veel van de omgeving gezien hebben. Al met al een park om zeker terug te keren.

Neem een kijkje op de website: France Comfort – Luxe vakantieparken Frankrijk