Zoek je een nieuwbouwwoning in Spanje, dan kan Hi Homes Spanje jou vast en zeker helpen! Zij hebben ons in ieder geval heel goed geholpen.

Hi Homes Spanje zijn experts

Op de site van Hi Homes Spanje zagen wij dat zij niet alleen bestaande woningen aanboden, maar ook nieuwbouwwoningen. Dit was wat wij al geruime tijd zochten. Wij hebben dus contact met hen gezocht en wij konden al snel langs komen voor een informatief gesprek. Wij hadden heel veel vragen en zij wisten overal antwoord op. De medewerkers van Hi Homes Spanje zijn echt experts. Super fijn. Na dit gesprek was het voor ons wel duidelijk dat wij met hen op zoek wilde gaan naar het perfecte appartement voor ons.

Contact met Nederland en Spanje

Hi Homes Spanje heeft een vestiging in Spanje en een vestiging in Nederland. Zij houden nauw contact met elkaar en op elke vestiging spreken ze Nederlands. Dit maakte het voor ons heel veel makkelijker. Het appartement wat wij op het oog hadden, waren ze al aan het bouwen, het was zelfs bijna af. We konden het dus al gaan bezichtigen. Dat was erg prettig. Daarna was het voor ons zeker dat wij dit wilden. Het enige wat wij moesten doen, was onze handtekening zetten en de rest regelde Hi Homes Spanje. Geweldig toch! Zonder hen was het ons zeker niet geluk om een appartement te vinden en te kopen!