Je hoopt nu natuurlijk erachter te komen wat de beste online marketing dienst voor jouw bedrijf is. Het gaat er eigenlijk om wat is de beste online marketing dienst voor jouw organisatie binnen jouw bedrijf. En dat is een vraag waar niet direct een antwoord op te vinden is. Dit komt doordat het afhankelijk is van jouw doelen, budget en doelgroep. Maar uiteraard ook welke kennis je wel of niet in huis hebt. Wel willen we je meer vertellen over een zeer belangrijke mogelijkheid en dat is zoekmachine optimalisatie.

Wat is het?

De afkorting van zoekmachine optimalisatie is de Engelse term SEO. Hiermee wordt bedoelt dat je vindbaarheid in de organische (gratis) zoekresultaten van de zoekmachine wordt verbeterd. Maar hoe zorg je daar nu voor? Iedereen wilt natuurlijk gratis bezoekers binnenhalen en liever niet betalen per klik (SEA). Wat is er voor nodig om nu goed te scoren in die zoekresultaten van een zoekmachine als Google?

De drie pijlers

We omschrijven SEO door middel van de drie pijlers technisch, on-page en off-page. Dit wilt zeggen dat je website technisch goed moet zijn, goede content moet leveren en een goede domein autoriteit moet hebben. Door deze drie pijlers te verbeteren zal je stijgen in de zoekresultaten. Hiermee bedoelen we dus jouw website technisch in orde te maken (up to date), met regelmaat kwalitatief goede content gaan schrijven en te gaan starten met linkbuilding om je autoriteit te verhogen.

Geen kennis in huis

Heb je nu nog steeds geen flauw idee hoe je hier mee moet gaan starten? Dan kunnen we je aanraden om een partij in de armen te nemen. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een expert of bureau? Deze online marketing bureaus zijn op de hoogte van de laatste veranderingen en hebben de kennis in huis om direct voor je aan de slag te gaan!