Het is enorm leuk om op vakantie te gaan op de Veluwe. De Veluwe is een gebied in Nederland dat iedereen veel te bieden heeft. De natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de bossen van de Veluwe. Ook de thrillseekers hebben veel te doen op de Veluwe. Het is dus een van de beste plaatsen in Nederland om op vakantie te gaan. Het enige nadeel aan de Veluwe is dat het Nederland is. Het kan natuurlijk flink plenzen in Nederland en je wilt natuurlijk niet dat je vakantie in het water valt. Wil je weten wat je kunt doen op een regenachtige dag op de Veluwe? Vakantie Veluwe zet de leukste tips voor je op een rijtje!

Tip 1: Bioscoop

De eerste tip is om naar een bioscoop te gaan. Een bioscoop is altijd leuk om naartoe te gaan. Jong en oud kunnen erg genieten van een leuke film. De Veluwe heeft op verschillende plaatsen bioscopen staan. Er is dus altijd een bioscoop bij jou in de buurt. Koop een bak popcorn en een blikje fris en geniet van de leuke film op het witte doek!

Tip 2: Zwemmen

De tweede tip is om te gaan zwemmen. Natuurlijk niet buiten, want daar regent het. Het is juist enorm leuk om binnen te gaan zwemmen. Binnen zwemmen is enorm leuk en speciaal. De meeste binnenzwembaden op de Veluwe hebben veel glijbanen en andere leuke dingen die je kunt doen tijdens je verblijf in het bad. Je vindt de meeste zwembaden bij grote campings en vakantieparken.

Tip 3: Karten

De derde en laatste tip is om te gaan karten. De meeste kartbanen op de Veluwe zijn buiten. Toch zijn er een aantal waar je binnen kunt karten. Het is enorm leuk om te gaan karten. Ga racen tegen je mede karters en kijk wie het snelst de baan rond komt!