villa te koop Spanje

Een mooie villa te koop in Spanje, daarvoor ben je bij Puurspanje aan het juiste adres. Deze makelaar heeft al meer dan 10 jaar ervaring meet het verkopen van diverse mooie woningen in dit land. Hoofdzakelijk in de regio
Costa Calida Noord en Costa Blanca Zuid hebben zij diverse huizen in de verkoop. Zeer mooie woningen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Omdat wij al een tijd op zoek waren naar een vakantiewoning in deze regio zijn wij bij deze makelaar terecht gekomen. Al meerdere keren hebben wij hier onze vakantie gehouden en dat was prima bevallen. Stiekem droomde wij er al van om hier een eigen woning te hebben.

villa te koop Spanje

Klik hier voor een villa te koop in Spanje

De laatste keer toen wij thuis kwamen van wederom een heerlijke vakantie, hebben wij de knoop doorgehakt. Wij wilden op zoek gaan naar een woning in de regio van Costa Blanca. Hier zijn geweldig mooie natuurgebieden te vinden en ook de dorpjes in de omgeving zijn heel erg gezellig en dan heb ik het nog niet eens gehad over het heerlijke klimaat.

Via de makelaar van Puurspanje zijn wij op zoek gegaan naar een mooi huis. Als eerste moesten wij aangeven in welke regio wij het liefste wilden wonen. Overigens konden wij dit online doen. Door het maken van een zoekprofiel op deze website kregen wij al binnen een dag een persoonlijke TOP5 in de mail. Hier hebben wij een keuze uit gemaakt om te bezichtigen.