huis florida

huis floridaZelf ben ik iemand die zeer graag op vakantie gaat. Zo probeer zoveel mogelijk landen te bezoeken en ga ik vaak als ‘backpacker’ op vakantie. Op deze manier kun je in een korte tijd meerdere landen bezoeken en kun je genieten van verschillende culturen. Vandaag wil ik het in dit artikel graag gaan hebben over een vakantie in Noord-Amerika. Dit met name in Florida, een van mijn favoriete bestemmingen. Vooral het weer en de mensen zijn hier geweldig.

Toen ik hier heen ging was dit geen backpack reis. Ik had toen gekozen om in een huis Florida te zitten. Soms is het namelijk ook lekker om een fatsoenlijk bed te hebben en een heerlijke douche. Ik had dit toen er tijd goedkoop kunnen boeken bij vakantie-florida.eu.

Vakantie florida

Op zoek naar een overnachting in Florida?

Keuken villaIk werd hier enkele jaren geleden door geattendeerd door een vriend van mij. Ook hij had een huis Florida geboekt via vakantie-florida.eu. Beide hadden we hier een geweldige tijd gehad. We hebben meerdere pretparken bezocht en ook veel op het strand gelegen. Ook zijn de mensen hier erg gastvrij en vind ik dit één van Noord-Amerika’s mooiste bestemmingen. Wat ik persoonlijk het mooiste vond hier, was Disney World en Sea World. Hier heb ik dan ook nog vele foto’s van die ik graag terug kijk. Heb je nog vragen over dit artikel dan kun je zoals altijd onderaan deze pagina een reactie plaatsen.