Rondom Eindhoven airport zijn er verschillende parkeergelegenheden. Vier verschillende aanbieders die allemaal willen dat jij bij hun je auto achterlaat. Hoe weet je nou welke aanbieder geschikt is voor jou? Wij willen jou daar graag een handje bij helpen.

 

Wat moet je weten

Er zijn een paar dingen die jij moet weten om de juiste aanbieder te vinden. Dit moet je aan jezelf vragen want jou eisen zijn van belang. Wil je dat je auto overdekt staat of mag je auto ook buiten staan? Dit ligt geheel aan jou, wat vind jij prettiger? Wil je valet service of shuttle service? Deze keuze ligt aan wat jij prettiger vind en of jij bereidt bent om meer te betalen voor valet service. Wil je dichtbij het vliegveld (3 minuten) of mag het parkeerterrein ook 10 minuten van het vliegveld af liggen? Ligt er maar net aan hoelang jij in die shuttlebus wilt zitten of dat je valet parking neemt. Wil je dat het parkeerterrein beveiligd is met camera’s of vind je het ook wel goed als je auto gewoon achter slagbomen staan? En natuurlijk de belangrijkste, hoeveel wil je besteden?

 

Heb je dit allemaal op een rijtje? Dan kun je zoeken naar de juiste aanbieder voor jou en je auto. Kijk dus snel op onze site. http://www.parkerenbijeindhovenairport.nl/