Op Boerderijcamping Brabant de Gijzel kom je helemaal tot rust. Hier ontsnap je aan de drukte. Op deze minicamping geniet je van een welverdiende vakantie met je gezin of partner. De boerderijcamping ligt in het hartje van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Op de camping is er van alles te doen. Kinderen kunnen hier lekker spelen in de speelweide, terwijl de ouders vanaf de caravan of tent een oogje in het zeil houden. Senioren genieten hier van hun rust zonder dat kinderen om de staanplaatsen heen rennen.

Een prachtige plek in een bosrijke fietsomgeving

Boerderijcamping Brabant de Gijzel ligt op een prachtige plek in een bosrijke fietsomgeving. De minicamping ligt aan een ANWB fietsknooppuntenroute.
Vanaf de camping kun je dan ook prachtige fietstochten maken naar tal van bezienswaardigheden en natuurgebieden, zoals het dorpje Helvoirt, de Oisterwijkse Vennen, de Loonse en Drunense Duinen en de Kampina. Zin om een dagje te winkelen? De steden Tilburg, Den Bosch en Leusden liggen op een steenworp afstand.

Dé Boerderijcamping Brabant

Camping de Gijzel is dé Boerderijcamping Brabant. Op deze minicamping in Helvoirt is het een gezellige beestenboel. De camping beschikt over een grote dierenweide met drie hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen en een minipaardje. Kinderen mogen de dieren knuffelen, voeren en borstelen. In de kleinere aparte weide staan de twee ezeltjes Fleur en Kiki. Ook deze ezeltjes mogen geborsteld en geknuffeld worden. Kinderen mogen zelf op ze rijden. Dit is natuurlijk erg leuk!