Sauna korting

Een wellness dag met sauna korting kan voordelig voor je uitpakken. Daar ben ik vorige week dus achter gekomen. Na elkaar een paar weken niet gezien te hebben besloten we eens een weekendje weg te gaan. Niet naar een ander land, maar naar een andere stad. Kijken hoe de omgeving en sfeer daar is. Ons oog ging naar het noorden en viel op Nijmegen. In zo’n grote studentenstad is tenslotte altijd wel wat te beleven. Waar we ’s avonds gingen genieten van het uitgaansleven, gingen we overdag lekker ontspannen.

Massage

Sauna korting in ruil voor een boek

We hadden vrijdagavond erg genoten, waardoor we het even rustig aan wilden gaan doen. Wat gaat er boven een dagje wellness. Aangezien we zelf niet zo bekend zijn in Nijmegen, doken we het internet op. Wat bleek, er zat een wellness centrum vlakbij ons hotel. We zagen dat Thermen goede reviews had op Google, waardoor we de website aan hebben geklikt. Hierbij moet ik zeggen dat ik niet had verwacht dat het zo groot zou zijn. Ze bieden namelijk een groot aantal arrangementen aan met verschillende thema’s. Een voorbeeld is Duizend en één nacht. Naast deze arrangementen hebben ze ook meerdere baden, beauty mogelijkheden en ook massages. Al had ik nog nooit van Hotstone massages gehoord. Bij die massage leggen ze dus verwarmde hotstone stenen op je. Deze stenen zijn gemaakt uit gestolde lava en worden op je rug, handen en voeten gelegd. Vervolgens begint de massage en starten ze bij je benen. Vervolgens gaan ze omhoog naar je rug, schouders en nek.

Ontspannen

Naast de massages was ons oog gevallen op een actie van Thermen. Wanneer je een boek inlevert dan krijg je sauna korting. Dit leek ons wel wat, want we wilden een dagje even lekker niks doen en ontspannen. Hierbij moet ik zeggen dat dat zeker gelukt is. Mocht jij je ook eens in de buurt van Nijmegen bevinden dan adviseer ik je om Thermen eens een bezoekje te brengen.