watertank

Heeft u een goede watertank nodig deze zomer? Wilt u misschien op vakantie met een goede opslag aan water voor u en uw gezin? Of wilt u misschien een leuke trip op water maken met uw eigen boot? Voor dit alles heeft u een een goede waterhoeveelheid nodig. Water is natuurlijk nodig voor het schoonmaken, zowel als het douchen en drinken. Maar wat voor een watertank heeft u nodig om het goed door de zomer te halen? Wij hebben gekeken naar verschillende soorten watertanks, en we denken dat u bijna niet mis kan gaan met de watertank 50L van Rotterdam Plastics. 

watertank

De 50 liter water tank

Deze 50 liter tank is geschikt om drinkwater en andere vloeistoffen in op te slaan wanneer u deze vervoert. De tanks zijn half transparant en hebben een 0.75 inch messing uitgang met binnendraad. Ook heeft de deksel een diameter van 15cm. Het volume van de tank is dus 50 liter, hier kan je zeker een end mee vooruit. En ondanks dat de voorraad water die u mee kan nemen zo groot is, is de tank dat zeker niet. De tank heeft maar een lengte van 50 cm, een breedte van 30 cm en een hoogte van 37 cm. Dus deze past zeker nog in uw bagage. Verder is de tank gemaakt van het materiaal MDPE en is het een verticale tank. 

Denkt u ook dat u een watertank mee moet nemen deze zomer, maar heeft u geen behoefte aan dat het uw hele bagage vervult? Kijk dan snel naar de mogelijkheden van de 50 liter watertank van Rotterdam Plastics op de website.