goood-resortZoals jullie van inmiddels van mij weten verdiep ik mij enorm veel in de verschillende vakantie bestemmingen. Ik ben al op veel locaties geweest en kan dan een goed advies geven, zo ook vandaag. Wil jij deze zomer op vakantie maar weet jij nog niet waar heen? Ga dan naar een Bed and Breakfast Bonaire. Bonaire is een van de ABC-eilanden en is onder de Nederlanders ook erg bekend en populair. Misschien dat jij hier ook al eens aan gedacht hebt, maar dacht jij dat het te duur is. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Wanneer jij bijvoorbeeld de vakantie boekt bij Goood Resort dat heb je een top vakantie voor een top prijs. Ik raad je dan ook echt aan om het bij hun te doen.

img_0194_500x333

Het klimaat op Bonaire is zeer goed. Het regent er weinig en er valt jaarlijks maximaal zestig cm regen. De gemiddelde temperatuur op de eiland ligt gemiddeld rond de 31 graden. De wind komt altijd vanuit één kant. Dit maakt het voor windsurfers een populaire bestemming. Het koraal rond Bonaire wordt beschermd, wat het ideaal maakt om te snorkelen. Ook wil ook nog graag mijn eigen persoonlijk hoogtepunt met jullie delen, namelijk Donkey Sanctuary.

Donckey Sanctuary duidelijk mijn persoonlijke activiteit

imagegen.ashxWat jij misschien nog niet wist, maar op het eiland Bonaire leven al zoon honderd jaar enorm veel ezels. Deze dieren zijn in de 17e eeuw overgebracht door de Spanjaarden. Dit puur om zwaar werk te doen. Doordat ook Bonaire met de tijd mee gaat, kwamen er moderne transportmiddelen. Hierdoor werden de ezels verwaarloosd en aan hun lot overgelaten. Dit is dan ook precies de reden waarom Donkey Sanctuary is opgericht. Zij bieden onderkomen aan deze dieren en verzorgen alle ezels op het park. Tegen een kleine betaling kun je dit park betreden en tussen de ezels lopen. Ik verzeker je dat dit een unieke ervaring is. Ik hoop dat mijn blog van vandaag jou inspiratie heeft gegeven voor jou vakantie bestemming. En zoek je inderdaad een slaapplaats, boek dan bij Goood Resort een Bed and Breakfast Bonaire.