Veluwe overnachten

Wanneer je op zoek bent naar een unieke ervaring om te overnachten, en daarnaast een echte natuurliefhebber bent? Op de Veluwe overnachten is een echte ervaring, midden in de natuur en toch de luxe die je wenst. Prachtige natuur, genieten van geluiden en het spotten van misschien wel een hert of een ander dier. Wakker worden in de frisse lucht met een heerlijk ontbijt wat wordt verzorgd, mooier en fijner kan je dag niet beginnen. Na het ontbijt is het tijd om de omgeving op de Veluwe te verkennen.

Eigen sanitair

Denk je aan een camping dan denk je al snel aan een toiletgebouw, op de Veluwe overnachten bij Beekhuizen betekent ook dat je privé sanitair hebt. De Pods zijn bijzonder comfortabel en knus, van alle gemakken voorzien die je nodig hebt. Natuurlijk speelt het mee dat je midden in de natuur bent, een unieke omgeving waar je normaal niet kunt overnachten. Met de voorzieningen van het park, heb je het idee dat je echt deel uitmaakt van de natuur en er echt in op gaat. 

Veluwe overnachten

Maak je eigen kampvuur bij de sterren

Of je nu kinderen hebt of niet, een kampvuur maken is leuk voor jong en oud. Laat in de avond geniet je van heerlijke rust op de Veluwe, en de prachtige hemel vol met sterren. Op de veluwe overnachten doe je, om tot rust te komen en een met de schitterende natuur. Je kunt er urenlang wandelen en fietsen, door de frisse lucht krijg je energie en je voelt je heerlijk in je vel zitten. In de omgeving van het park zijn er voldoende andere leuke dingen om te doen.