Oké, jij bent een lintjesfreak en je bent gek op leuke lintjes. Ben je al eens langs www.lintjeswinkel-xl.nl gesurft? Zo niet, stop dan nu met wat je aan het doen bent. Kruip achter de computer en tik het webadres in. Je wordt meteen vrolijk als je binnenkomt. Het lettertype wat gebruikt is voor de naam lintjeswinkel verhuld geen geheimen. Het toont blijheid en doet vast en zeker vermoeden dat het mensen als jou zoekt. Juist, creatieve personen, verzamelaars of hobbyisten!

www.lintjeswinkel-xl.nl is dé webshop voor lintjes!

In deze webshop zul je echt wel een tijdje zoet zijn. Er zijn zoveel opties voor grappige en mooie lintjes voor iedereen die handig is, maar zeker ook voor een verzamelaar als jij! Alleen de basis linten al! Keuze uit verschillende soorten stof, zoals katoen of satijn. Wel eens gehoord van een roezellint? Naast het basisassortiment, bestaat er de keuze uit verschillende thema’s. Van de feestdagen tot dieren en eten en drinken. Bij deze printen kun je ook nog kiezen uit verschillend motieven en vormen. Neem er lekker een kopje thee bij!

Je raakt niet uitgekeken!

Mocht je nog niet verzadigd zijn van alle kleuren, vormen en soorten, kijk dan ook onder het kopje strikjes en apps. Hier vind je werkelijk van alles wat je nog toe kunt voegen aan dat ene mooi versierde lintje. Strikjes, roosjes, hartjes, sterren. Maar ook vlinders en bloemen. En bij zo’n roosje of vlindertje, je dan weer een keuze uit een pagina vol verschillende rozen of vlinders! Tot slot moet je dan ook echt nog even kijken onder het tabblad sale. Hier vind je soms nog weer totaal iets anders. Leuke lintjes met kortingen tot wel vijftig procent!