Door deze lastige periode is het moeizamer geweest om echt eens even te kunnen genieten. Of het nou ging om een weekendje weg of vakantie. Nu komt het recreatieleven weer een beetje op gang. En daar zijn wij maar al te blij mee! En jullie uiteraard ook!

Jong en oud

Op onze groepsaccommodatie Twente valt er onwijs veel te beleven voor zowel jong en oud. Ook voor de mensen die wat minder mobiel zijn hebben wij een prachtig aanbod. Mindervaliden kunnen op onze gastenboerderij in Twente zeker rekenen op een onvergetelijk verblijf! Voor ons is het belangrijk dat iedere klant zo goed mogelijk te hulp wordt gestaan. Wij zetten klantvriendelijkheid dan ook voorop! Op onze prachtige locatie valt er veel te beleven. Maar ook rondom onze groepsaccommodatie Twente kun je uiterst tot rust komen en heerlijk genieten van wat de natuur je te bieden heeft! Bij de volgende activiteiten zijn wij u graag van dienst!

Extra’s

Je kunt er dus onwijs veel en dat is alleen maar mooi. Maar natuurlijk is er op onze locatie ook al veel te beleven. Echter is het natuurlijk wel fijn om uit een ruim aanbod te kunnen kiezen als je kiest voor een langer verblijf! Onze groepsaccommodatie Twente is er dus, zoals eerder benoemd, voor jong en oud. Wat de reden van dit verblijf ook is, wij bieden je het gewenste aan. Zo hebben wij om maar een voorbeeld te noemen een sauna en een hottub waar genieten natuurlijk een minimum is. Op de gastenboerderij is er een uitgestrekt grasveld en ook een volleybalnet. (Maar natuurlijk veel meer). Dit om volledig te kunnen voldoen aan de wensen van onze bezoekers. Want als je als ouder kiest voor een groepsuitje met een heleboel kinderen, is het natuurlijk maar al te fijn om je ook eens terug te kunnen trekken zonder dat er geen toezicht is. Zo heb je genoeg tijd voor jezelf en kun je echt even genieten. Graag hopen we jullie snel te zien!