De coronapandemie duurt nog wel even. De verwachting is dat we ook dit jaar misschien niet onbezorgd naar campings in binnen- en buitenland kunnen. Wat duidelijk is geworden vorig jaar is dat er een grote animo is ontstaan naar op vakantie gaan met een camper. Het reizen met een camper heeft zo’n grote vlucht genomen dat de campers bij wijze van spreken niet meer aan te slepen zijn. Het idee is dat je lekker in je eigen bubbel blijft. Dat willen en doen heel veel mensen opnieuw na een goed bevallen vakantie vorig jaar.

Hoe gaan we op vakantie?

Een camper huren of kopen kan in Nederland bij veel dealers. Er zijn dan een aantal merken die je zonder problemen kan gaan uitproberen. Bijvoorbeeld adria camper. De adria camper is al 55 jaar een gerenommeerd merk. Begonnen in Slovenië waar nog steeds de fabriek staat dicht bij de Adriatische zee waar de fabriek zijn naam aan ontleent. Elk jaar worden de modellen van de adria camper een stukje geavanceerder. Heden ten dage bestaan er diverse modellen, die allemaal dezelfde goed verzorgde elementen hebben. Hierbij moet u denken aan zaken als een panoramische voorruit, goede lichtcirculatie en ventilatie voor in de zomermaanden en verwarming voor de winter.

Wat kunt u verwachten?

De keuken van een adria camper is uitgerust met drie kookplaten, ruime opbergruimte. Het zitgedeelte is comfortabel, en bestaat uit een hoekbank, tafel en twee bestuurdersstoelen die omgedraaid kunnen worden. De overige gemakken die je aantreft zijn een douche, een toilet en een slaapcabine met goede matrassen. De diverse modellen verschillen in luxe, lengte, hoeveelheid slaapplaatsen en dus ook in prijs. Voor de technici: het onderstel van de adria camper bestaat uit een onderstel van Fiat Ducato. De dealer kan u uitleggen uit wat er nog meer is te zien. Zie adria camper Hij kan u adviseren en doet ook reparaties en onderhoud.