Als je opzoek bent naar de juiste fiets of de beste dan ben je bij Amslod aan het juiste adres. Wij staan in de elektrische fiets test hoog in de ranglijst. Dit komt omdat wij echt voor kwaliteit gaan. Maar ook vinden wij het belangrijk dat de klant koning is. Daarom is het mogelijk om een gratis proefrit te maken voor je een fiets koopt. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie aan huis of op de locatie waar je bent. Dit betekend dat je niet meer naar de fietsenmaker hoeft te lopen met de fiets in de hand. Wij staan altijd open voor suggesties om het nog beter te maken!

De voordelen van Amslod

De Amslod.nl e bike ervaringen zijn over het algemeen vrij positief. Natuurlijk kunnen we niet iedereen te vriend houden. Echter doen wij er wel alles aan om mee te denken in een goede oplossing voor elke klant. Er moet dan ook wel meer worden gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Veel mensen zijn erg te spreken over de garantie die Amslod biedt. Wij komen bij een defect onderdeel naar jou toe. Je hoeft niet meer weg want wij hebben medewerkers door heel het land zitten. Zij komen zo snel mogelijk het onderdeel vervangen of repareren. Ook krijgen wij veel complimenten over de gratis proefrit die je kunt maken. Veel mensen hebben hierdoor een goed inzicht gekregen. Het gaat om veel geld en wij vinden het belangrijk dat je dan ook een goed product hebt. Daarom mag je altijd alle modellen proberen voor je ze echt daadwerkelijk gaat kopen. Zo kan iedereen de perfecte match vinden.

Wat de mensen zeggen over de service en kwaliteit van Amslod

In de Amslod Carlton Review kun je lezen dat mensen erg tevreden zijn over onze producten. Wij hebben een van de beste accu’s ontwikkeld wereldwijd. Dit  betekend dat je dus lekker kunt gaan fietsen zonder dat je op hoeft te laden. Ook de mensen die aan je deur komen voor de proefrit hebben verstand van zaken. Zij leggen stap voor stap uit hoe je de elektrische fiets kunt bedienen. Ook kunnen ze adviezen geven in de verschillen tussen de fietsen.

Lange toertochten maken op een elektrische fiets

Wanneer je voor een voorwielmotor model kiest dan kun je lange afstanden rijden. Er zijn veel mensen die hiermee meer als 50 kilometer gaan rijden. Het is ideaal voor tijdens de vrije dagen of weekenden. Maar ook genoeg mensen nemen deze fiets mee op vakantie.

Ga voor meer ondersteuning op de fiets

Met het populaire middenmotor model heb je zoveel ondersteuning als je zelf wil. Dit komt omdat het zich aanpast naarmate je trapt. Maar ook met slecht weer en veel wind kun je trappen alsof het niks is. Daarnaast is het beklimmen van bergen ook mogelijk met deze fietsen. Het zorgt ervoor dat je niet meer overal de auto voor hoeft te pakken. Dit is beter voor onze toekomstige generatie en het milieu in zijn algemeen.