Voor mijn afspraak in Rotterdam moest ik een hotel centrum rotterdam vinden. Nu zijn er veel hotels waar je kunt overnachten in Rotterdam voor een goedkope prijs, alleen is dit niet wat ik zoek. Het hotel moet namelijk wel een bepaalde luxe hebben voor een goede prijs. Dit wil ik er dan ook voor over hebben. Ik heb besloten om eens een kijkje te nemen op het internet om de hotels in Rotterdam eens goed te bekijken.

Internetomgeving-hotel

Op internet kwam ik veel hotels tegen die bijna allemaal hetzelfde aanboden. De prijzen lagen niet te veel uit elkaar, en de kwaliteit week ook niet allemaal van elkaar af. Het zag er allemaal netjes uit. Het hoort ook netjes te zijn. Vaak is het namelijk niet het geval dat hotels zich presenteren zoals op de foto’s op internet. In het verleden heb ik hier zelf ook al eens last van gehad. Dit wil ik ook dan absoluut niet nog een keer meemaken, omdat dit een slechte herinnering is.

Milanohotelkamer-milano

Hotel Milano is het enige hotel dat boven de rest van de hotels uitsteekt. Ze zijn veruit de beste en weten ook de beste kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs. Overigens is het hotelpersoneel ook op de hoogte van de diensten en wisten ze mijn vragen direct te beantwoorden. Super hotel! Hier ga ik zeker vaker een kamer boeken, en ook raad ik ze aan bij vrienden en familie.